Zakelijk interieurontwerp

Jimmy van Linder Visualisatie en Interieuradvies is gespecialiseerd in 3D visualisatie voor interieurs. Voor zowel particuliere huizen, als voor bedrijven en horeca.

Op basis van uw wensen en ideeën ga ik voor u kijken naar de beste oplossing en indeling met een interieur design waar uw mond van openvalt. Niet van verbazing, maar van verrassing.

Wanneer u zelf al een duidelijk idee heeft en graag een 3D visualisatie/impressie wil zien van de werkelijkheid, werk ik dit op kundige en originele wijze voor u uit.

Wanneer u wel wat ideeën heeft maar nog twijfelt (of misschien helemaal geen idee heeft) ben ik voor u de aangewezen persoon. Ik help u graag verder op weg. Bijvoorbeeld aan de hand van een 3D of 2D visualisatie. Met een verbluffend resultaat. Vraag het mijn klanten maar eens.

Op de homepagina vindt u bij “recente projecten” alvast een impressie van de gerealiseerde projecten van Jimmy van Linder Interieurontwerp.

Freelance interieurontwerper

Tevens ben ik flexibel in te zetten voor freelance werk. In deze tijd merken we steeds vaker dat vast personeel in dienst nemen te veel bedrijfsrisico met zich mee kan brengen. Begrijpelijk. Daarom bied ik mij tevens aan als gespecialiseerd freelance interieurontwerper. Daarbij verricht ik werkzaamheden op het gebied van 2D-ontwerp, 3D-ontwerp, renderen, technische tekeningen, moodboards, plattegronden, presentaties en ook uitleg en training over 3D progamma’s en render progamma’s.

Kortom alle tools die je nodig hebt als creatief en modern bedrijf.

Wellicht heeft u nog vragen. Deze beantwoord ik graag voor u.