Nadat de kinderen het huis hebben verlaten kon er ruimte gemaakt worden voor een luxe suite waarin de opdrachtgevers geheel tot rust kunnen komen.

Ontspanning, warmte en eigenzinnigheid definiëren de uitgangspunten van dit ontwerp.

Origineel waren dit twee slaapkamers met een klein portaal. Door de muren weg te breken en de onbenutte zolder op te geven kwam hier een prachtige ruimte voor terug. Een groot elektrisch dakraam zorgt voor een zee van licht en een romantisch zicht op de sterrenhemel.

Door een maatwerk kast te plaatsen hebben we de ruimte optisch verdeeld. De kast maakt ruimte voor televisie, linnen, kleding en verzorgingsproducten. Achter deze kast is een van de wensen geplaats, een heerlijk bad. Daarnaast een riante kaptafel/wastafel voor de vrouw des huizes.

Omdat we met een zadeldak te maken hebben zijn er wanden geplaatst. Hierdoor konden we het op kleur gemaakte bed comfortabel plaatsen en hier achter opbergruimte creëren.

3D visualisaties

Verbouwing in uitvoering

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s