Interieuradvies Dordrecht

Professioneel interieuradvies Dordrecht

Jimmy van Linder ontwerpt vanuit ‘s-Hertogenbosch interieurs voor zowel particuliere huizen, als voor bedrijven en horeca. Mijn interieurontwerpen zijn kenmerkend met betrekking tot de eenvoud, praktische functionaliteit en de daarbij komende sfeervolle materialen.

Op basis van uw wensen en ideeën maak ik een interieurontwerp waarbij de indeling van uw ruimte volledig tot zijn recht komt. Daarbij zullen eventuele maatwerk kasten en meubels uw interieur nóg persoonlijker maken.

Aan de hand van moodboards, plattegronden, 3D visualisaties, materialen, maatwerktekeningen.. tot aan de indeling van de lades en kasten neem ik de opdrachtgever geheel mee in het proces waardoor het eindresultaat precies aansluit op uw woongenot.

Op de homepagina vindt u bij “recente projecten” alvast een impressie van de gerealiseerde projecten van Jimmy van Linder Interieurontwerp.

Freelance interieurontwerper Den Bosch

Tevens ben ik flexibel in te zetten voor freelance werk. In deze tijd merken we steeds vaker dat vast personeel in dienst nemen te veel bedrijfsrisico met zich mee kan brengen. Begrijpelijk. Daarom bied ik mij tevens aan als gespecialiseerd freelance interieurontwerper. Daarbij verricht ik werkzaamheden op het gebied van 2D-ontwerp, 3D-ontwerp, renderen, technische tekeningen, moodboards, plattegronden, presentaties en ook uitleg en training over 3D progamma’s en render progamma’s.

Kortom alle tools die je nodig hebt als creatief en modern bedrijf.

Wellicht heeft u nog vragen. Deze beantwoord ik graag voor u.

Het eerste gesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

%d bloggers liken dit: